Full Colour Festival rond Harmoniekoepel

De Harmoniekoepel tijdens Indian Summer
De Harmoniekoepel tijdens Indian Summer
Foto: stichting maatvast

De Koepelcommissie en Friends, organiseren op 15 juli een uniek en groot Landenevenement

In en rond de Harmoniekoepel op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep is het feest van 12.00 tot 17.00 uur. Dit festival is een multicultureel evenement met veel muziek, dans en kraampjes met allerlei activiteiten uit verschillende landen in welke vorm dan ook. Hierbij kan gedacht worden aan gerechten, hapjes en drankjes proeven, demonstraties, verkoop van speciale lokale producten etc etc. Het terras van Pier-K is open en op het plein staat  in de tent de bar van het Ontmoetingscentrum.

Optredens

Er wordt niet alleen muziek gemaakt in de Muziekkoepel, er wordt voor deze gelegenheid ook een podium naast de koepel gebouwd. Op het plein zelf zal ook gedanst worden onder andere door een dans- en muziekgroep bestaande uit 35 leden. De muziekoptredens worden verzorgd door groepen uit Syrië, landen uit midden Afrika, de Molukken, Eritrea en Indonesië. Ook de Wereldband uit Nederland is van de partij.

Jeugd

De jeugd komt aan zijn trekken met optredens van verschillende DJ’s uit Afrika en Nieuw-Vennep. Voor is er verder een project waar 25 kinderen samen met een graffiti kunstenaar een semi permanent graffiti kunstwerk van 7 x 2,5m gaan maken. Op het grasveld naast de Harmoniekoepel houdt Sportservice Haarlemmermeer een internationaal voetbaltoernooi, waar iedereen zich voor kan opgeven als deelnemer.

Dit evenement wordt georganiseerd door de Koepelcommissie met steun van Vluchtelingenwerk Haarlemmermeer, Stichting Maatvast, Pier-K, 1gift2share, Meerwaarde, Dorpsraad Nieuw-Vennep en Sportservice Haarlemmermeer.

Cookieinstellingen