Ondernemers Spoorzicht tevreden over veiligheid

Foto: Foto: fundainbusiness

 

BIZ op Spoorzicht hield onlangs een enquête onder ondernemers die gevestigd zijn op het bedrijventerrein in Nieuw-Vennep. Een derde van de bedrijven waar een emailadres van bekend was, vulde de vragenlijst in. De meeste mensen gaven aan tevreden te zijn over de veiligheid. Wel werd gevraagd om meer groen. De enquête is een uitvloeisel van de opdracht aan het gespecialiseerde bureau dat gaat uitvoeren wat de leden willen. Er werken ruim 1500 mensen op Spoorzicht die dat in een plezierige omgeving willen doen.

Het bestuur van BIZ op Spoorzicht heeft zich in de afgelopen 3 jaar veelvuldig gebogen over de groenvoorziening. Hieruit zijn eerste ideeën voortgekomen, die zijn neergelegd in een masterplan. Vervolgstappen voor de aanpassing van het groen worden nog voor de zomer aan de leden gepresenteerd. De investeringen die gedaan gaan worden zorgen er ook voor dat het geheel onderhoudsvriendelijker wordt. De kosten voor onderhoud zullen als gevolg hiervan dalen. “Uiteraard zijn ondernemers zelf verantwoordelijk voor het opruimen en schoon houden van hun eigen omgeving”, aldus het bestuur.

Eind januari werd bekend, dat er groen licht is voor een nieuwe termijn van 5 jaar BIZ. Het BIZ concept is erg succesvol en er zijn inmiddels al ruim 400 bedrijvenparken in Nederland die een BIZ hebben. De afgelopen 5 jaar zijn de speerpunten vooral veiligheid en onderhoud geweest. Dat blijven ook voor de komende 5 jaar belangrijke punten. Qua beveiliging moeten we de techniek bijhouden en upgraden tegen lagere kosten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookieinstellingen