Scouting Badhoevedorp zoekt sponsoren voor nieuw clubhuis

Foto: Scouting Badhoevedorp

Het huidige scoutingclubhuis in Badhoevedorp aan de Snelliuslaan, de Scouthoeve, is dringend aan vervanging toe. Daarom wordt er gewerkt aan de realisatie van een nieuw clubhuis waarin Scouting Leeghwater en Lady Baden Powell samen zullen komen als de Scouting van Badhoevedorp.

In samenwerking met bouwontwerpburo Splatch en aannemersbedrijf Breedijk is er een ontwerp gemaakt voor een nieuw clubgebouw.  Hiervoor is inmiddels een bouwvergunning verstrekt.

Het nieuwe gebouw krijgt een oppervlakte van 283 m2. Hieronder een plattegrond van de nieuwe Scouthoeve. Naast het gebouw komt een loods van ongeveer 90m2 voor de opslag en het onderhoud van de (boot)materialen.

De totale bouwkosten, inclusief de sloop van het huidige gebouw, zijn begroot op 525.000 euro (prijspeil 2019). Van dit bedrag moet nog 250.000 bijeen worden gebracht. Hiervoor zijn we opzoek naar donateurs, sponsoren en fondsen die de nieuwbouw willen ondersteunen. Daarnaast wordt gezocht naar bedrijven die (bouw)materialen willen sponsoren. Er zijn nog diverse materialen nodig.

Daarom zijn de Lady Baden Powell- en de Leeghwatergroep begonnen met fondsenwerving, Doneren kan via: https://www.steunscouting.nl/project/badhoevedorp

Cookieinstellingen