Appeltaartconcerten in dorpshuis Badhoevedorp

Foto: Wim Meijer Fotografie

Een aantal keer per jaar organiseert het dorpshuis Badhoevedorp op zondagmiddag Appeltaartconcerten. Dat betekent: genieten van klassieke muziek van niveau, met uiteraard een stuk appeltaart in de pauze. Het eerstvolgende Appeltaartconcert is op zondag 12 december.

Laagdrempelig luisteren naar klassieke muziek van niveau, zoals composities als Bach en Beethoven op bijvoorbeeld piano of viool. Van intieme eenmansconcerten tot grote orkesten zodra dit weer kan en mag.

Laat u meeslepen door de klassieke klanken en de fijne akoestiek in het dorpshuis. De eerste van deze reeks van vier concerten was op zondag 12 september a.s. van Ester ten Kate, celliste.

Het tweede concert op 12 december 2021 is een pianoconcert van Nadezda Filipova, het derde concert op 13 februari 2022 is een vioolconcert van Silvain Kroon en het vierde concert op 27 maart 2022 is van het KLM orkest.

De entreeprijs per concert is € 7,50 of als u naar alle vier de concerten gaat € 25,00. Aanmelden vooraf is verplicht – tel 020 4490696. Uiteraard wordt aan alle coronamaatregelen voldaan.

Kosten toelichting
€ 7,50 incl. 1 consumptie / Doelgroep: Iedereen (alle leeftijden)

Cookieinstellingen