Start bouw appartementen Notting Hill Hoofddorp

Foto: Artist impression

HOOFDDORP – De bouw van Notting Hill in Hyde Park is begonnen. Maandag 11 oktober boorde de bouwer (KBM Groep) de eerste paal in de grond. De bouw van Notting Hill begint eerder dan gepland omdat de meeste woningen snel zijn verkocht.

Andere techniek
De eerste tijd bestaat het werk uit het in de grond brengen van de funderingspalen. Anders dan bij de bouw van het naastgelegen Kensington worden de palen geschroefd. Deze funderingstechniek veroorzaakt veel minder geluid en minder trilling. Na de palen worden de damwanden aangebracht. Het bouwterrein is inmiddels afgesloten en verboden gebied. De bouw van Notting Hill duurt zo’n drie jaar. Het reguliere werk wordt gedaan tussen 07.00 uur ‘s ochtends en 17.00 uur ’s middags. Meer informatie over de werkzaamheden staat op bouwen in Hyde Park.

Terrassen en een binnentuin
Notting Hill bestaat uit zes appartementengebouwen rond een grote binnentuin. Kenmerkend voor het ontwerp van de woningen van MVSA Architects zijn overhangende terrassen waardoor in elke woning zoveel mogelijk zon kan binnenvallen. De appartementen van Notting Hill hebben verschillende groottes van studio’s van 45 m² tot penthouses van 158 m². Benieuwd naar Notting Hill? Kijk dan op de website van Hyde Park.

Notting Hill (blok 13-16) ligt op de plek Jupiterstraat 2-60 en Planetenweg 2-44. De volgende woongebouwen van Hyde Park gaan begin 2022 in verkoop.

Cookieinstellingen