Voor info dorpskernen aan de Ringvaart kent de gemeente aparte ‘mini-website’

Foto: Charles Duijff

De gemeente Haarlemmermeer onderhoudt een aparte ‘mini’-website met betrekking tot dorpskernen aan de Ringvaart. Daarop informatie omtrent werkzaamheden per dorpslocatie, maar zeker ook over toekomstplannen.

Wellicht kent u deze site, maar voor belangstellenden die de site nog niet ontdekten, verderop in rode tekst een websitelink.

Bron gemeente:
Op deze gemeentelijke ‘mini-website’ vindt u een overzicht van de dorpskernen van Ringdijk en Ringvaart. Werkzaamheden worden niet allemaal tegelijk uitgevoerd, maar per dorp en na elkaar om zoveel mogelijk overlast te voorkomen. U vindt op deze site een overzicht van de dorpskernen. In de meeste dorpen zijn al informatiebijeenkomsten geweest. Als er plannen zijn voor nieuwe bijeenkomsten, leest u daarover op de website per dorp.

Haarlemmermeer.nieuws.nl
Ook de redactie van Haarlemmermeer.nieuws.nl wil u op de hoogte te houden van lokaal nieuws, maar ook van gemeentegrens-overschrijdend nieuws. De gemeente Haarlemmermeer is zeer uitgestrekt en bevat vele dorpskernen. In voorkomende gevallen is uw (nieuws)bijdrage danook welkom. Ons mailadres is [email protected]

Hieronder de websitelink en een foto-impressie van de Ringvaart tijdens diverse seizoenen en tijdstippen van de dag…

WEBSITE DORPSKERNEN.

Cookieinstellingen