40 jaar politievrijwilliger!

Foto: Politie Haarlemmermeer - FB

Hans Ooievaar viert vandaag zijn 40 jarig dienstjubileum als politievrijwilliger. Al die 40 jaar heeft Hans zich belangeloos met passie en toewijding ingezet voor een veiliger Haarlemmermeer.

(bron: Politie Haarlemmermeer)

Vanmorgen werd Hans tijdens zijn surveillance naar een locatie gelokt waar zijn collega’s en zijn vrouw waren. Daar kreeg hij een bloemetje, een cadeau, werd hij door enkele collega’s toegesproken en had ook burgemeester Schuurmans een prachtige videoboodschap.

Hans was 32 toen hij als politie vrijwilliger op ons team begon. Hans heeft door de jaren heen veel meegemaakt en veel ervaring op gedaan. Mooi is dat hij dat weer overbrengt op jongere collega’s. Dit maakt ook dat Hans een graag geziene collega waarvan iedereen hoopt dat hij nog jaren voor het politiekorps actief blijft!

Op de vraag van zijn chef van .. ‘Hans, hoe doe je dat toch. Zo energiek en vol enthousiasme dit werk blijven doen?’ antwoordde Hans.. “Niet stil blijven zitten, maar zowel lichamelijk als geestelijk bezig blijven ten behoeve van de medemens”

Cookieinstellingen