Wie wordt de ‘Technical Pitlane Assistant’ tijdens de Dutch Grand Prix?

Foto: VolkerWessels - aangeleverd

VolkerWessels is vandaag een wervingscampagne gestart voor de unieke functie van ‘Technical Pitlane Assistant’ tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020. De geselecteerde kandidaten werken drie dagen als vrijwilliger tussen de Formule 1 teams en de coureurs in de pitstraat op Circuit Zandvoort en maken deel uit van Team VolkerWessels. Geïnteresseerden kunnen tot 16 maart solliciteren via Team VolkerWessels.

(bewerkt persbericht VolkerWessels)

Werkterrein

Het werkterrein van de Technical Pitlane Assistant bevindt zich midden in de actie: de pitstraat. Tussen de racesessies door, gedurende een vrije training of tijdens de kwalificatie worden de F1 auto’s hier op gewicht en andere technische aspecten beoordeeld. Het is de taak van de Technical Pitlane Assistant om de wagens op een veilige manier te manoeuvreren richting de weegschalen in de FIA pitboxen en te assisteren bij andere werkzaamheden in de pitstraat.

Team VolkerWessels

De Technical Pitlane Assistant maakt deel uit van Team VolkerWessels, een groep van 450 enthousiaste VolkerWessels collega’s die zich, naast hun dagelijkse werk als uitvoerder, werkvoorbereider, vestigingsdirecteur of receptionist, tijdens de Dutch Grand Prix drie dagen als vrijwilliger inzetten op het circuit.

Op zoek naar teamplayers

,,We zijn op zoek naar echte teamplayers die energie krijgen van snelheid, dynamiek en onder hoge druk werken. Aanpakkers die initiatief tonen, durven, doen en alles met een kritische en frisse blik bekijken. Het is geweldig dat we als één van de Official Event Supporters van het evenement deze spectaculaire functie voor drie dagen kunnen aanbieden, maar we kijken ook naar de toekomst”, zegt COO van VolkerWessels Alfred Vos.

Constant op zoek

De kwaliteiten waar we om vragen komen overal in ons bedrijf goed van pas en we zijn constant op zoek naar mensen die met ons willen bouwen aan vernieuwing, verbetering en morgen mogelijk willen maken. Door drie dagen mee te draaien binnen Team VolkerWessels maak je onderdeel uit van een hele diverse groep collega’s met uiteenlopende expertises, zoals we die ook binnen VolkerWessels kennen”, zegt Vos.

Cookieinstellingen