Rotaryclub Haarlemmermeer-Schiphol steekt handen uit de mouwen bij De Horizon

Foto: Rotaryclub Haarlemmermeer-Schiphol

Afgelopen zaterdag hebben leden van de Rotaryclub Haarlemmermeer-Schiphol de handen uit de mouwen gestoken bij woon- en zorgcentrum De Horizon. Het doel van de werkzaamheden, heeft alles te maken met de tuin van het woon- en zorgcentrum.

Goed inrichting

Volgens de Rotaryclub is de tuin toe aan een goede inrichting. Om de inrichting verder vorm te geven zijn leden van de club naar Ranzijn in Nieuw-Vennep gegaan om de nodige planten aan te schaffen. Het bedrijf heeft hen daarbij ook de nodige korting gegeven.

Boompjes

Naast de nodige planten zijn er boompjes geplant en heeft de Rotaryclub borders ingericht met lavendel. In dit jaargetijde zijn een grote hoeveelheid bollen de grond in gegaan. Clublid Chris van Wijk plant persoonlijk de door zijn moeder (bewoonster van De Horizon) geschonken fraaie olijfboom. Volgens de Rotaryclub kunnen de bewoners van De Horizon volgend jaar heerlijk genieten van hun vernieuwde belevingstuin.

Fysiek aan de slag

Het is niet alleen geld schenken aan geode doelen in Haarlemmermeer wat de Rotaryclub doet, maar de clubleden gaan ook zelf fysiek aan de slag. De afgelopen jaren zijn er werkzaamheden verricht in diverse kinderboerderijen, speelplekken en buitentuinen bij tehuizen. Zo zijn er speeltuinen aangelegd en schuren gebouwd. De Rotary doet al het werk niet alleen, medewerkers van De Horizon zijn natuurlijk ook actief geweest.

Rotaryclub Haarlemmermeer-Schiphol planten bloembollen in de tuin van woon- en zorgcentrum De Horizon
Cookieinstellingen