Dorpswandeling en Bloemen-en plantenveiling op de Tuin in Aalsmeer

Foto: Historische Tuin Aalksmeer

Op zaterdag 25 mei organiseert de Historische Tuin Aalsmeer een dorpswandeling met aansluitend een bloemen- en plantenveiling

Je loopt tientallen keren door het dorp. Nog even boodschappen doen, nog even een boek halen, maar je staat eigenlijk geen moment stil bij het feit, dat achter de gevels van diverse gebouwen een verhaal steekt. Daar kan zaterdag 25 mei verandering in komen: onder leiding van Joost Hoffscholte loopt u op een andere manier door het dorp. Leuk om de verhalen uit voorbije tijden te horen en in het vervolg zult u met een andere blik door Aalsmeer lopen.De wandeling begint om 13:00 uur in de Historische Tuin (Praamplein, 1431 CV Aalsmeer)

Bloemen- en plantenveiling
Na de dorpswandeling kunt u in de corridor even bijkomen met koffie en koek. Om 15:00 uur kunt u het programma vervolgen met de veiling van bloemen en planten in de afmijnzaal. Beklim de trappen van de koperstribune en neem plaats in de banken. Laat de veilingmeester u alles vertellen over het veilsysteem en koop wat leuks op de klok.Deelname aan de dorpswandeling kost € 5,00 en een plaats reserveren kan via [email protected]  of door te bellen naar de Historische Tuin, tel. 0297-322562. De dorpswandeling geeft ook toegang tot de veiling.

Reacties