Novotel Amsterdam Schiphol Airport lanceert innovatieve lunchsessies

Foto: CC0

Twee maanden na de opening van de eerste Seats2Meet werkplek in het Novotel Amsterdam Schiphol Airport, komen de initiatiefnemers met een nieuw programma: innovatieve lunchsessies. De thema’s die o.a. aan bod komen zijn; intrapreneurship, sociocracy 3.0 for agility en happiness at work. Alle sessies zijn gericht op innovatie en vernieuwing. De lunchsessies zijn op donderdag 14, 21 en 28 juni 12:00 tot 13:30 en kosten €25,- p.p..

Het Novotel, gelegen achter het station van Hoofddorp, bevindt zich in het middelpunt van een commerciële, internationale omgeving. Kansen om te innoveren liggen voor het oprapen. Met de Seats2meet werkplek en deze lunchsessies biedt het Novotel de mogelijkheid om innovatie en vernieuwing tot bloei te laten komen.

De Seats2meet werkplek

Deze plek biedt aan werknemers van de omliggende bedrijven de mogelijkheid om collega’s uit andere branches te ontmoeten en samen te werken aan vraagstukken ofwel thema’s op een inspirerende locatie. Verschillende disciplines komen samen dat zorgt voor kennisuitwisseling, ontmoeting en samenwerking tussen intrapreneurs, expats en ondernemers.

Initiatiefnemer Ground8

Initiatiefnemer Ground8 stimuleert hiermee een betekenisvolle economie. De locatie is niet alleen een prettige werkplek met laagdrempelig contact. Het voorziet ook in de behoefte aan verdiepende kennissessies, netwerkevenementen en versnelling programma’s.

De Lunchsessies zijn op:

Donderdag 14 juni 12:00 – 13:30 – Simone Vis (Sonion B.V.) – Intrapreneurship
Donderdag 21 juni 12:00 – 13:30 – Sonja Bollen, Totem – Sociocracy 3.0 for Agility
Donderdag 28 juni 12:00 – 13:30 – Barbara van de Nes, People2Win – Happiness at Work

De kosten zijn €25,- p.p. inclusief lunch en BTW. Registreren kan via deze link.

Cookieinstellingen