Jobdag bij Oostingh Staalbouw in Katwijk

Foto: Oostingh Staalbouw

Bij Oostingh Staalbouw in Katwijk zijn dagelijks ruim honderd man druk bezig met een sterk ‘staaltje’ vakmanschap. Maar op zaterdag 16 juni tussen 11u en 15u doen ze even wat anders. Ze zetten de deuren open voor scholieren en werkzoekenden. Zij kunnen de sfeer proeven, ontdekken welke vacatures er worden aangeboden en een kijkje nemen in de fabriek en kantoren.

Naast technische beroepen zoals bijvoorbeeld: slijper, lasser, aanbouwer, spuiter, machine operator en medewerker intern transport zijn er binnen Oostingh ook andere functies zoals: (aankomend) engineer, calculator en projectleider.

Oostingh Staalbouw maakt deel uit van ASK Romein en is een gerenommeerde staalbouwer. Het is gespecialiseerd in complexe projecten in de hogere segmenten van de staalmarkt. De projectgestuurde organisatie ontwerpt, fabriceert, conserveert en monteert staalconstructies. Wereldwijd bouwen ze aan utiliteitsbouwprojecten, energiecentrales, productiehallen, stations, stadions, vliegvelden, bruggen en meer. Oostingh Staalbouw is gevestigd op de Lageweg 36, 2222 AG in Katwijk.

Reacties

article
86861
Jobdag bij Oostingh Staalbouw in Katwijk
Bij Oostingh Staalbouw in Katwijk zijn dagelijks ruim honderd man druk bezig met een sterk
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/nieuws/86861/jobdag-oostingh-staalbouw-katwijk/
2018-06-04T11:48:31+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2018/06/04114610/img1.jpg
jobdag, Oostingh Staalbouw
Headlines