De 21e editie Ride for the Roses op 9 september

Foto:

De 21e editie van de Ride for the Roses in Nederland is op 9 september 2018. Dit bijzondere wielerevenement vindt plaats in en rondom gemeente Haarlemmermeer. Op deze dag fietsen zo’n 10.000 deelnemers tegen kanker door geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Dat doen zij vanuit start- en finishlocatie Expo Haarlemmermeer.

Vier routes

Er zijn dit jaar vier routes uitgezet. Een pelotonstocht van 100 kilometer en drie toertochten van 25, 50 en 80 kilometer. Het evenement is inmiddels een begrip in de Nederlandse wielerwereld. Samen fietsen met collega’s, vrienden of familie langs deels afgezette routes door veelal prachtige landelijke streken. Genieten van het feest onderweg en op de unieke vertrek- en aankomstlocatie. Met elkaar herdenken, beleven en vieren van het leven met en van de dierbaren om ons heen. Met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen.

Kom ook in actie!

Op zondag 9 september 2018 stappen weer zo’n 10.000 mensen op de fiets voor de Ride for the Roses. In 20 jaar is zo’n 15 miljoen euro bij elkaar gefietst. In Haarlemmermeer gaan we weer voor een prachtig bedrag voor de strijd tegen kanker. Want dat is hard nodig! Doe jij daarom mee? Fiets mee, word sponsor, vrijwilliger of fan! Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.ridefortheroses.nl. Volg ons ook op Twitter (@RFTRnl) en Facebook (Ridefortheroses.nl).

Cookieinstellingen