Haarlemmermeerse conciërge van 2018

Foto:

Na een spannende verkiezing voor Haarlemmermeerse conciërge van het jaar heeft de jury na een levendige discussie een uiteindelijke ‘Haarlemmermeerse conciërge van 2018’ gekozen die aanstaande vrijdag 9 maart om 10:00 in het Haarlemmermeerlyceum in het zonnetje wordt gezet.

Filmpje

De finalisten Quintin Duikersloot (Haarlemmermeerlyceum), Frank en Thea (Klavertje vier) en Michel Bouman (’t Joppe)hebben ieder nog een afsluitende opdracht gekregen. Zo hebben ze allemaal een kort filmpje opgenomen waarin ze kort vertellen waarom zij conciërge zijn en deze baan elke dag weer met veel plezier uitoefenen.

De vakjury was diep onder de indruk: John Nederstigt (Wethouder Onderwijs): ‘Die geestdrift en passie die de conciërges uitstralen is iets waar we als Haarlemmermeer echt trots op mogen zijn.’
John Jhinnoe (Raadslid D66): ‘Op basis van de nominatie en deze finaleronde krijg je echt een indruk van hoe iemand invulling geeft aan de functie van conciërge zijn. Of het nou op een basisschool of een middelbare school is, de sleutelpositie van een conciërge is onmiskenbaar.’
Anneke Slegers (Directrice Bikube): ‘Of ze nou op de voorgrond zijn of juist wat meer achter de schermen, de conciërges leveren allemaal een bijdrage aan de normen en waarden van de school en worden door zowel leerlingen als leerkrachten alom geliefd en gewaardeerd.’
De jury had er dan ook een hele pittige kluif aan om uit deze drie creatieve inzendingen toch een uiteindelijke winnaar te kiezen en bleek dan ook verdeeld te hebben gestemd.

Dankzij de gastvrijheid van het Haarlemmermeerlyceum zal op vrijdag 9 maart de bekendmaking volgen van de uiteindelijke ‘Haarlemmermeerse conciërge van 2018’. Om 10:00 uur worden alle genomineerde conciërges en belangstellenden verwacht in de aula van de school. Daar zal de vakjury samen met Paul van Meenen (Tweede Kamerlid D66) de uitreiking verzorgen.
We nodigen dan ook iedereen van harte uit om bij dit feestelijke moment aanwezig te zijn waarin we het onderwijs ondersteunend personeel van onze gemeente eens flink in het zonnetje zetten!

Locatie en aanvang:
– Vrijdag 9 maart om 10:00 uur
– Haarlemmermeerlyceum Zuidrand
Nieuwe Molenaarslaan 20
2134 AS Hoofddorp

'

Reacties

article
86591
Haarlemmermeerse conciërge van 2018
Na een spannende verkiezing voor Haarlemmermeerse conciërge van het jaar heeft de jury na een
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/nieuws/86591/haarlemmermeerse-concierge-2018/
2018-03-09T07:30:02+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2018/03/08204533/Concierge.jpg
concierge
Headlines