Ernst Jansz bij Poppodium Duycker

Foto:

Voor de tweede editie van Music Talks! komt Ernst Jansz (CCC Inc, Doe Maar) op donderdag 5 april 2018 zijn verhaal doen bij Poppodium Duycker in Hoofddorp. Tijdens een avondvullend programma met een diepte-interview door Patrick Lamberts (Musicmaker, Aardschok, The Legacy Of Music), een solo-optreden van Jansz en andere extra’s als hapjes en drankjes leren fans in een huiselijke sfeer beter kennis maken met de mens en artiest Ernst Jansz.

Na een succesvolle eerste editie komt Duycker met een tweede editie van MUSIC TALKS! Music Talks! is een muzikale talkshow waarbij we iedere keer een artiest uitnodigen om hem of haar beter te leren kennen. Verwacht live-interviews, interactie met de artiest en optredens. Kaarten voor Music Talks! zijn nu in de verkoop  voor 29.50, inclusief drie drankjes en een hapje.

Het gesprek

Tijdens het gesprek wordt ingegaan op zijn persoonlijke leven, ambities, inspiratiebronnen en (artistieke) keuzes. Aan de hand van anekdotes en inspirerende beeld- en geluidsfragmenten, deels gekozen door Jansz zelf, wil Duycker fans en andere geïnteresseerden een zo compleet mogelijk beeld weergeven van de persoon en artiest Ernst Jansz.

Voor dit evenement zijn alleen en een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

 

Bron: duycker.nl

'

Reacties

article
86574
Ernst Jansz bij Poppodium Duycker
Voor de tweede editie van Music Talks! komt Ernst Jansz (CCC Inc, Doe Maar) op
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/nieuws/86574/ernst-jansz-poppodium-duycker/
2018-03-08T15:35:09+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2018/03/07160752/Ernst-Jansz.jpg
Evenement, Headlines, Hoofddorp