Jurgen Nobel lijsttrekker voor de VVD

Foto: VVD Haarlemmermeer

De liberalen hebben maandagavond unaniem Jurgen Nobel als lijsttrekker gekozen. Volgens de leden en het bestuur is hij de man die de Haarlemmermeerse VVD deze verkiezingen de winst gaat bezorgen.

Obsessie

De in Hoofddorp wonende Nobel gaf aan dat de verkiezingen over veilige buurten, schone straten en meer betaalbare woningen moeten gaan. De kersverse lijsttrekker kreeg dan ook luid applaus toen hij aangaf een einde te willen maken aan acht jaar PvdA woonbeleid. Tijdens de bijeenkomst maakte hij duidelijk dat de lokale VVD een einde wil aan de obsessie voor een verplicht percentage sociale huurwoningen. Hij zei hierover dat het opleggen van allerlei regels en eisen de bouw van woningen vertraagd ‘We moeten stoppen met praten en doen’.

Nobel pleitte bovendien voor lage lasten, goede bereikbaarheid en een gunstig ondernemersklimaat. Partijvoorzitter Robert Hamminga heeft alle vertrouwen in de lijsttrekker. Volgens hem spreekt het optimisme van Nobel de mensen aan en zijn ook ondernemers in goede handen bij de lijsttrekker van de VVD die zelf ook ondernemer is.

Reacties

article
86566
Jurgen Nobel lijsttrekker voor de VVD
De liberalen hebben maandagavond unaniem Jurgen Nobel als lijsttrekker gekozen. Volgens de leden en het
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/nieuws/86566/jurgen-nobel-lijsttrekker-vvd/
2018-03-07T11:44:03+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2018/03/06205751/Jurgen-Nobel-VVD.jpg
Jurgen Nobel, lijsttrekker, VVD
Headlines