Nova College start nieuwe opleiding: Fastservice

Foto:

Het Nova College breidt het aanbod mbo opleidingen Horeca en Facility uit met drie nieuwe opleidingen: Fastservice. Op de vestiging aan de Paxlaan in Hoofddorp kunnen studenten komend schooljaar een opleiding volgen om te werken in een fastservicebedrijf zoals een koffiebar, strandpaviljoen, healthfoodbar, vestiging van een foodketen of een bezorgdienst.

Fastservice

De drie nieuwe opleidingen Fastservice zijn: Manager/bedrijfsleider fastservice (niveau 4, bol en bbl), 1e Medewerker fastservice (niveau 3, bol en bbl) en Medewerker fastservice (niveau 2, bol en bbl). Het Nova College start deze opleidingen vanwege het uitstekende arbeidsmarktperspectief. In de omgeving van Hoofddorp en Luchthaven Schiphol is een grote vraag naar gekwalificeerd personeel in de bediening en productie van snelle snacks, zowel in fastfood als in de snel opkomende markt van healthfood en superfood. Vooral het aantal mbo opleidingen op niveau 2 dat voldoende werkgelegenheid biedt, is beperkt.

Goede kans op werk

De opleiding Medewerker fastservice is een niveau 2 opleiding die uitstekende kans op werk biedt. Gediplomeerden kunnen bijvoorbeeld aan de slag als barista of achter de counter van een buffet restaurant. Bovendien kan de student Medewerker fastservice zijn ‘marktwaarde’ aanzienlijk vergroten door tijdens de opleiding ook onderdelen te volgen van de opleidingen Logistiek die het Nova College in Hoofddorp verzorgt. Fastservicebedrijven in de regio geven aan dat er behoefte is aan medewerkers met kennis van bijvoorbeeld magazijnbeheer.

Meer informatie is te vinden op de site van het Nova College

 

'

Reacties

article
86354
Nova College start nieuwe opleiding: Fastservice
Het Nova College breidt het aanbod mbo opleidingen Horeca en Facility uit met drie nieuwe
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/nieuws/86354/nova-college-start-nieuwe-opleiding-fastservice-2/
2018-02-25T13:14:29+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2018/02/25130726/Fastservice-Nova-College.jpg
Fastservice, MBO, NOVA College, opleiding
Headlines