Veel geld voor groenste idee 2018

Foto:

NMCX Centrum voor Duurzaamheid organiseert een wedstrijd voor het Groenste Idee 2018 met als hoofdprijs 10.000 euro om het idee uit te voeren.

De wedstrijd is in samenwerking met Nieuwe pioniers en haar partners (Cultuurgebouw, Maatvast, Meerwaarde, Sportservice, gemeente en NMCX), in opdracht van Gemeente Haarlemmermeer. Ze zijn op zoek naar duurzame doeners en vernieuwers. Mensen die met hun initiatieven niet alleen hun eigen leefwijze verbeteren, maar ook bijdragen aan een toekomstbestendig Haarlemmermeer. Het idee moet wel aan een aantal spelregels voldoen.

Hoe doe je mee

Je kunt jouw idee tot 8 april 12.00 uur inzenden. Je krijgt dan een eigen projectpagina met jouw idee. Dan worden de ideeën beoordeeld door een onafhankelijke jury. Zij kiezen zes finalisten. De stemmen van de jury en het publiek tellen ieder voor 50% om de winnaar(s) van de wedstrijd te bepalen. De prijzen worden op 24 juni uitgereikt.

Voor vragen of hulp kun je op 21 maart terecht bij het Groenste Idee cafe in de Bibliotheek in het Cultuurgebouw in Hoofddorp.

 

Cookieinstellingen