Lokale omroepen in actie voor terminaal zieke kinderen

Foto: MeerRadio

De lokale omroepen Rick FM (Uithoorn), Radio Aalsmeer, MeerRadio (Haarlemmermeer), RTV Amstelveen, Jamm FM (Ouder-Amstel) en Radio Julipa (ziekenhuis Amstelland) bundelen de krachten voor terminaal zieke kinderen.

Zaterdag 24 maart 2018 zetten zij de hele regio op stelten met de grote actiedag ‘Let’s make memories!’ voor Stichting Living Memories. Dit goede doel maakt kosteloos audio- en videoportretten van terminaal zieke kinderen. Als blijvende herinnering voor hun nabestaanden.

Live lente radio

Tijdens de eerste zaterdag van de lente wordt vanuit de studio van Radio Aalsmeer door alle omroepen samen van 7.00 uur tot 19.00 uur live radio gemaakt. In de hele regio worden acties gehouden, die tijdens de marathonuitzending te horen zijn. Eén van deze acties is een grote spinningwedstrijd in de lobby van de oude studio’s van Studio’s Aalsmeer.

Meedoen?

Wie met zijn of haar sportclub/team, school, vriendengroep of collega’s wil meedoen aan deze actiedag en een radio- of tv-verslaggever op bezoek wil krijgen kan zich n u aanmelden via http://www.stichtinglivingmemories.nl

Helpen?

Wil je als vrijwilliger van MeerRadio meedoen op 24 maart, neem dan contact op met Paul Bruines. Hij is namens MeerRadio de coördinator voor deze actiedag: [email protected]. Bekijk ook het filmpje over Let’s Make Memories op youTube: https://youtu.be/5tx1YJmhAmg

Cookieinstellingen