Audities voor jubileum musical de Meerse

Scrooge, de musical
Scrooge, de musical
Foto: francoissachs.nl

In 2018 bestaat Schouwburg De Meerse 25 jaar. Om dit te vieren gaat zij een eigen productie maken. Onder leiding van theaterproducent Rieneke van Nunen zal een professionele eigentijdse bewerking van de kersthit ‘Scrooge; a christmas carol’ ten tonele worden gebracht.

Niemand minder dan Peter Faber is gestrikt om de hoofdrol te vertolken. Daarnaast zijn er nog 100 andere grote en kleine rollen om in te vullen.

Talent of gewoon zin in

iedere inwoner van Haarlemmermeer tussen de 15 en 25 jaar met talent én ervaring in dansen, zingen, toneelspelen, bespelen van een instrument of acrobatiek/circus kan auditie doen voor een rol in de jubileum musical. Ook jongeren die een kei zijn in het helpen backstage met het klaarzetten van rekwisieten, kostuums en decor of  in kap of grime worden opgeroepen om mee te doen.

Audities

De audities vinden plaats in De Meerse op zondag 3 december 2017 van 10:00 tot 16:00 uur. ‘Scrooge; a christmas carol’ zal rond de Kerst van 2018 meerdere malen worden opgevoerd. Aanmeldingen kunnen tot 23 november 2017 naar: [email protected] o.v.v. naam, leeftijd, jongen/meisje, talent en ervaring.

Cookieinstellingen