Open chill avond Adamas Inloophuis

Foto:

Donderdag 23 november organiseert Adamas Inloophuis een feestelijke Open Chill avond, zodat nieuwe chillers op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met het inloophuis en met chillers die het huis al bezoeken.

Een op de drie mensen wordt geconfronteerd met kanker. Helaas zijn dit ook vaak jongeren. “De diagnose kanker kan veel bij mensen teweegbrengen. Niet alleen als ze zelf ziek zijn, maar ook als vader, moeder, broertje of zusje kanker heeft of daaraan komt te overlijden”, aldus Anita Notenboom, coördinator kinderen en jeugd bij Adamas Inloophuis.

ChillClub

Het inloophuis is een plek waar chillers in de leeftijd van 12 tot 18 jaar in contact kunnen komen met leeftijdsgenoten die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt. Als er behoefte is kunnen ze hun verhaal delen, even stoom afblazen of met een van de jeugdvrijwilligers praten. Natuurlijk mag je ook naar het inloophuis komen om even niet met de ziekte bezig te zijn, maar gewoon een avondje te chillen. Vandaar ook de naam ChillClub.”

Feestelijke open Chill avond

Tijdens de open chill avond, waar drinken en hapjes worden geserveerd, zijn ook alle films die de afgelopen 10 jaar zijn gemaakt, door de jongeren, te zien. In de creatieve ruimte kunnen jongeren een persoonlijk schilderij maken, dat deel uit gaat maken van één groot Chill-Kunstwerk. Opgeven voor de open chill avond kan tot 17 november via [email protected]

Het Adamas inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar) geconfronteerd met kanker, hun naasten of nabestaanden, uit de hele regio onvoorwaardelijk welkom zijn.

Reacties

article
83747
Donderdag 23 november organiseert Adamas Inloophuis een feestelijke Open Chill avond, zodat nieuwe chillers op
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/nieuws/83747/open-chill-avond-adamas-inloophuis/
2017-11-10T17:37:32+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2017/11/10173707/huis_Adamas.jpg
Adamas Inloophuis, Anita Notenboom, Chill Avond, chillers, kanker, Nieuw-Vennep
Headlines