Wereldmaaltijd in Haarlemmermeer met Joris Lohman

Foto:

Woensdag 18 oktober viert GroenLinks Haarlemmermeer het 10-jarig bestaan van de Wereldmaaltijd in de polder. Tijdens de maaltijd maakt gastspreker Joris Lohman zijn opwachting.

Lohman is een man met een missie: “Hoe voeden we de wereld op een verantwoordelijke manier?” Hij is onder andere co-founder van The Food Hub en lid van de board of directors van Slow Food International. Tijdens de Wereldmaaltijd op 18 oktober komt Lohman over zijn missie vertellen.

Traditie

De wereldmaaltijd wordt elk jaar door GroenLinks Haarlemmermeer georganiseerd In het kader van de Internationale Wereldvoedseldag. Dat is een dag waarop wordt stilgestaan bij de ongelijke voedselverdeling op onze aarde. “Elk jaar weer laten we zien dat ook bij een betere verdeling van voedsel over alle bewoners van onze aarde, we nog steeds gezond en erg lekker kunnen eten”, aldus GroenLinks.

Deelname aan de maaltijd kan op basis van een vrijwillige bijdrage. Aanmelden via Facebook of per email via de website van GroenLinks Haarlemmermeer https://haarlemmermeer.groenlinks.nl

Meer informatie over Joris Lohman en The Food Hub vind je op http://thefoodhub.org/over-food-hub

Meer informatie over De Landyn vind je op https://www.delandyn.nl

Cookieinstellingen