Kinderboekenweek 2017 wordt ‘Gruwelijk eng’

Gruwelijk eng
Gruwelijk eng
Foto:

Van woensdag 4 oktober tot en met zondag 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. Kinderboeken met griezels en engerds staan dit jaar centraal, want het thema is: Gruwelijk eng!

De Bibliotheek Haarlemmermeer heeft de spannendste boeken geselecteerd en de vestigingen worden omgetoverd tot een waar griezel-walhalla! Daarnaast staan er verschillende spannende activiteiten op het programma.

Paul van Loon

Zo vindt er onder andere op woensdag 4 oktober een mysteriespel plaats voor speurneuzen van 8 t/m 10 jaar in de Bibliotheek Badhoevedorp en een moordspel voor kinderen van 10 t/m 12 jaar in de Bibliotheek Hoofddorp-Floriande. De jongste kinderen van 4 t/m 8 jaar kunnen terecht in de Bibliotheek Nieuw-Vennep, waar de nieuwe Kidsboekenwerkplaats in het teken staat van griezelig leuke verhalen en monsters. Op zondag 8 oktober staat het Kinderboekenfeest op de agenda met niemand minder dan Paul van Loon.

Gratis Kinderboekenkrant
Kinderen kunnen tijdens de Kinderboekenweek de Kinderboekenkrant halen en zo helemaal in de griezel-stemming komen! De Kinderboekenkrant is gratis op te halen in alle vestigingen van de Bibliotheek Haarlemmermeer.

Lees meer over de Kinderboekenweek op http://www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl

Cookieinstellingen