Open huis bij Dierenopvang Haarlemmermeer

Foto:

Zondag 1 oktober zet de Dierenopvang Haarlemmermeer (SDO) in de regio Noordwest de deuren open voor het publiek. Dit biedt bezoekers de gelegenheid om kennis te maken met de asieldieren en meer te weten te komen over het asielwerk.

Op de Open Dag worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Tussen 12.00 en 16.00 uur zal bij verschillende kraampjes informatie worden gegeven, bijvoorbeeld over de Dierenambulance NHZ. Verder is een gedragstherapeut voor honden en een dierenfysiotherapeut aanwezig. Ook zijn er kraampjes waar snuisterijen voor huisdieren worden verkocht en is er een loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden.

Demonstraties

Net als voorgaande jaren hebben is een aantal gastoptredens in het programma voorzien. Om 12:15 uur de Dogwalk, de eigen rode loper voor de asielhonden. Tussen 12:45 en 13.30 uur de Meet & Greet met deze sterren. Vanaf 13:30 uur een demonstratie van de Hondenbrigade van de Politie Kennemerland. Om 14:30 uur verzorgt Sonja Verhoef een BAT-training. Tussen 3 en kwart voor 4 is er nogmaals een Meet and Greet. Op de dag zelf worden er geen dieren geplaatst. Dit om impulsieve aanschaf te voorkomen. Wel is het mogelijk om uw interesse in een dier kenbaar te maken, zodat er later een rustiger moment afgesproken kan worden voor de kennismaking.

Het terrein van SDO Haarlemmermeer is gelegen aan de Hoofdweg 565 te Hoofddorp.

Cookieinstellingen