Gezamenlijke zonnepanelen inkoopactie van start

Foto: nmcx

Dit najaar gaat een nieuwe ronde van de grootschalige inkoopactie voor zonnepanelen van start. Dankzij het succes van eerdere edities wordt het nu groter aangepakt dan ooit. Alle woningeigenaren met een eigen dak in Haarlemmermeer ontvangen een brief van de gemeente met informatie over de actie, aldus NMCX, centrum voor duurzaamheid.

Door de grootte van de projecten en de efficiënte aanpak, is het mogelijk kwaliteit, service en aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Hierdoor kunnen inwoners de zonnepanelen nog sneller terugverdienen en profiteren van gratis energie. Geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend inschrijven op www.winstuitjewoning.nl

Gratis groene stroom

Het zelf opwekken van duurzame energie met zonnepanelen wordt steeds aantrekkelijker en loont voor alle particuliere huiseigenaren. Dankzij voortschrijdende techniek en aantrekkelijke prijzen liggen de terugverdientijden binnen dit project tussen de 6 tot 8 jaar. Dit betekent dat men al na 8 jaar kan profiteren van eigen gratis groene stroom. Bovendien kan iedereen de btw over de aanschaf terugvragen bij de belastingdienst; dit levert 21% extra voordeel op.

Resultaten

NMCX Centrum voor Duurzaamheid voert sinds 2012 de actie onder de naam “Winst uit je woning” samen met de gemeente Haarlemmermeer uit. Woningeigenaren hebben er zelf geen omkijken naar: Winst uit je woning zorgt voor deskundig advies, selecteert de bedrijven en begeleidt de veiling en selectie van het werk. Tijdens eerdere rondes van deze actie hebben al ruim 500 woningeigenaren ervoor gekozen om zelf hun eigen duurzame energie op te wekken. Zij gaan op korte termijn genieten van eigen gratis groene energie.

 

Cookieinstellingen