Inschrijftermijn Samenloop voor hoop verlengd

Foto: Foto: zwaanshoekinfo.nl

De inschrijftermijn voor deelname aan de SamenLoop voor Hoop Haarlemmermeer is verlengd. Teams die wel plannen hadden, maar waar het van aanmelden nog niet was gekomen, hebben zo alsnog de gelegenheid zich in te schrijven. De termijn is  verlengd tot en met 21 mei 2017.  De loop is in Haarlemmermeer bij de Toolenburgerplas, Kleine meertje (Hoofddorp). Aanvang van de loop 10 juni 14.00 uur, einde 11 juni 14.00 uur.

Informatie-avond

Maandag 29 mei om 20:00 uur zijn alle teamcaptains en vrijwilligers uitgenodigd voor de laatste en belangrijke informatie-avond vóór de SamenLoop voor Hoop Haarlemmermeer. Op de avond ontvangen teams en vrijwilligers álle belangrijke informatie en hun Samenloop T-shirt. Kom dus allen 29 mei om 20.00 uur naar de Grote Zaal van Duyker, Cultuurgebouw in Hoofddorp.

Eensgezind

SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Ceremonies

Wanneer de avond valt verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. Tijdens deze ceremonie herdenken we dierbaren en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen. Na 24 uur wandelen loopt iedereen de laatste ronde en wordt de opbrengst bekend gemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding. (Bron: KWF)

Cookieinstellingen