Nieuwe seizoengids De Meerse verschenen

Foto: Foto: haarlemmermeer.nl

Alle bezoekers die de afgelopen 3 jaar meer dan 2 voorstellingen hebben bezocht in De Meerse of Het Oude Raadhuis, ontvingen begin mei de nieuwe seizoensbrochure. De gids is inmiddels ook gratis af te halen bij de kassa van beide accommodaties.

Vanaf zaterdag 13 mei 09.00 uur start de voorverkoop van 3 of meer voorstellingen. De kaartverkoop verloopt via de website en bij de kassa in het Cultuurgebouw. Er worden wachtrijen verwacht. Van zaterdag 13 mei tot en met vrijdag 19 mei worden geen telefonische bestellingen aangenomen. De losse kaartverkoop start zaterdag 20 mei vanaf 09.00 uur.

Het culturele seizoen wordt in Haarlemmermeer in een andere opzet afgetrapt. Het Cultuurgebouw doopt de Polderparade om in Cultuurparade. Gedurende de gehele maand september organiseert Het Cultuurgebouw met deze nieuwe Cultuurparade de opening van het culturele seizoen. In het programma staat vrijdag 1 september de Opening Landschap Triënnale in Park 21. Zondag 10 september zijn de open dagen bij Pier K Hoofddorp. Verder is zaterdag 30 september in Het Cultuurgebouw de manifestatie ‘Ontdek Hoofddorp’ met een ontbijttafel, diverse gasten en meerdere rondleidingen. Meer informatie is te vinden op de websites van de bewoners van het Cultuurgebouw.

Cookieinstellingen