Meerlive 2017 van 7 tot en met 10 september

Meerlive, tot voor kort één van de grootste gratis meerdaagse muziekfestivals, heeft besloten voor de zaterdagavond een entreeprijs te heffen. In de voorverkoop kost een entreekaartje voor de zaterdag vijf euro en straks ter plaatse tien euro. Deze entreekosten hebben volgens de organisatie te maken met de huur van een grote overkapping, zodat het publiek bij regen droog staat.

Zaterdagavond 9 september wordt 90’s Night op Meerlive. In de lineup staan de namen van onder andere 2 brothers on the 4th Floor, Vengaboys, 90’s NOW! én Popgunnn. Op de andere avonden staan acts als Wolter Kroes, The Dirty daddies, Meerlive DJ John Macraven, TOF, Mark Meijer en Armand Fuchs geprogrammeerd.

Het popfestival wordt op de gratis zondag afgesloten met de finale van de Meerlive-talentenjacht en de Amsterdamse Middag. Lokale en regionale ondernemers maken door hun steun Meerlive mogelijk. De honderdduizenden bezoekers in de afgelopen 18 jaar bewijzen dat het een evenement is waarna wordt uitgekeken”, aldus de website van Meerlive.

 

 

 

Cookieinstellingen