Achter elkaar skeeleren, lopen en steppen in Lisserbroek

Start van de jonge inlineskaters
Foto: pr

IJs- en Skeelerclub Lisserbroek biedt komende zaterdag 24 september de mogelijkheid een speciale triatlon te volbrengen: skeeleren, lopen en steppen.

De ijs- en skeelerclub werkt samen met harddraverijvereniging Lisse. Zij nodigen sportievelingen uit deel te nemen. ‘Iedereen die de uitdaging aandurft, is van harte welkom’, melden ze, ‘Er geldt geen leeftijdgrens.’

Prijsuitreiking

Inschrijven kan vanaf half twaalf ’s ochtends en kost niets. Het startschot wordt om half één gegeven. De prijsuitreiking vindt direct na afloop plaats. Ook mensen die niet willen sporten maar wel deze speciale triatlon aanschouwen, zijn van harte uitgenodigd te komen aanmoedigen.

De triatlon worden gehouden op de skeelerbaan in Lisserbroek aan de Hillegommerdijk 53. Er is voldoende parkeerplaats aanwezig.

Skeelerjeugd

Om twee uur begint de laatste competitiewedstrijd voor de skeelerjeugd. Onderdelen als individuele tijdritten, inline skeeleren en de marathon zijn vaste onderdelen van deze wedstrijden. Ook hier zal na afloop een prijsuitreiking zijn van de beste skeeleraars van het seizoen 2016.

Klik hier voor meer informatie over de ijs- en skeelerclub Lisserbroek:

Reacties