22 september Burendag in Lisserbroek

Foto: CC0

Lisserbroek – Op initiatief van Het Oranjefonds en Douwe Egberts worden er op 22 en 23 september burendag activiteiten georganiseerd door heel Nederland. In Lisserbroek willen wij (de vrijwilligers vanuit Samen Meer Lisserbroek, Koetactief, de Nooduitgang en Maatvast) ook deelnemen aan burendag en daarom nodigen wij jong en oud uit om zaterdag 22 september naar de Meerkoet te komen en vooral de buurtjes mee te brengen voor een gezellige middag met elkaar. Extra leuk zouden wij het vinden om nieuwe bewoners te ontvangen en zo kennis te laten maken met andere bewoners en het dorpshuis.

Vanaf 15.00 uur zijn jong en oud welkom bij de Meerkoet om daar vandaan deel te nemen aan een leuke, door het dorp uitgezette wandel(puzzel)tocht. Daarna willen we gezellig met elkaar een hapje gaan eten bij de Meerkoet.

Dankzij de bijdrage uit het Oranje Fonds kunt u voor € 2,50 p.p. deelnemen en mee eten. (drankjes zijn voor eigen rekening). Betalen kan op de middag zelf bij aanvang.

Om te weten op hoeveel buurtgenoten we mogen rekenen is aanmelden vooraf wel noodzakelijk. U kunt zich tot uiterlijk 18 september aanmelden via de mail [email protected] of tel. 0252-413457. Laat ons ook even weten als we rekening moeten houden met voedselallergieën!

We zien u graag op 22 september!

Organisatie Burendag

Reacties