Cultuursector in mineur, Borsato Experience in duet met Mark Rutte: ‘Wat zou je doen?’

Als sinds de lente van 2020 verkeert dankzij corona ook de cultuursector in zwaar weer. Zangers en zangeressen zingen alleen nog onder de douche, acteurs ‘spelen’ alleen nog de rol dat ze het naar hun zin hebben en decorbouwers komen voor hun gevoel niet uit de verf.

Tekst redactie Nieuws.nl

Er valt geen cabaret meer van te maken. De culturele en creatieve sector in de EU heeft vorig jaar door de pandemie een financiële dreun van 199 miljard euro gekregen schrijft de redactie van NU.nl

Voor bezoekers aan de Meerse in Hoofddorp goed nieuws! 3 september 2021 staat een geweldig concert gepland…

Zanger Sven Davis

Zanger Sven Davis (28) werd in Velsen geboren. Het ziekenhuis waar hij het eerste levenslicht zag bestaat al lang niet meer. Hij woonde een tijd in Velserbroek, in Haarlem en nu in Heemstede. Ook hij kan al meer dan een jaar niet live optreden, hetgeen zijn grote passie is. Ook veel van zijn bevriende relaties die geluid- licht- en podiumbouw verzorgen zijn de dupe. (hieronder Sven met saxofoon) De zanger bespeelt overigens meerdere instrumenten, waaronder gitaar, toetsen en viool…. Hij zingt ook in meerdere talen….Maar Sven onderneemt gedurende deze onzekere periode van alles, om weer een knallende muzikale toekomst voor hem en zijn (muzikale) vrienden veilig te stellen. Recent maakt Sven als zanger deel uit van de Borsato Experience, een grote formatie waar alle bandleden al veel energie in staken. Recent Mark Rutte in duet met Sven (zie openingsfilm) de boodschap: NOG EVEN VOLHOUDEN !!!!

The Borsato Experience heeft een optreden gepland in de Meerse Hoofddorp op 3 september 2021, mits de coronaomstandigheden dit mogelijk maken. Voor veel meer informatie daarover en over Sven en zijn band zie de website (klik op HOME)

Home

 

Reacties