Woningcomplex Het Gemaalhuis Hoofddorp bijna klaar voor oplevering

Foto: Wim Meijer Fotografie

Het is nog een kwestie van enkele maanden en dan zal wooncomplex Het Gemaalhuis met in totaal 84 woningen worden opgeleverd. Vanaf Schiphol gezien zal het zich profileren als een stijlvolle entree van het centrum van Hoofddorp.

Op dit moment beginnen de contouren van het appartementengebouw zich steeds nadrukkelijk af te tekenen. Het Gemaalhuis heeft een herkenbare uitstraling, geïnspireerd op de gemalen van Haarlemmermeer. De architectuur komt uit de 19de eeuw en bestaat uit eenvoudige, strakke vormen met versierde ornamenten.Behalve de appartementen, 13 voor verkoop en 40 voor verhuur, kent wooncomplex het Gemaalhuis ook 30 zogenaamde grondgebonden koopwoningen.

Duurzaam en energiezuinig
Kenmerkend voor het Gemaalhuis is dat de woningen worden uitgevoerd met een duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem en aardgasvrij zijn. Tussen de woningen komen open ruimtes met parkeerplaatsen, groen en een speelplaats.Inmiddels zijn alle koopwoningen verkocht. De woningen die bestemd zijn voor verhuur zijn nu beschikbaar. Verhuur loopt via https://hureninhetgemaalhuis.nl/ De huurprijzen variëren van 995 tot 1285 euro per maand.

Hieronder een beeldimpressie van nieuws.nl-redacteur Wim Meijer

Cookieinstellingen