Verkoop nieuwe fase TudorPark start 11 september a.s.

Foto: Dura Vermeer

Hoofddorp – Dinsdag 11 september start Dura Vermeer met de verkoop van Somerset in TudorPark. In Somerset komen 135 eengezinswoningen, 18 twee-onder-kapwoningen en 31 appartementen. De woningen worden gefaseerd verkocht. Te beginnen met 89 eengezinswoningen in verschillende uitvoeringen.

Somerset wordt het mooie hart van TudorPark. Deze buurt is vernoemd naar een graafschap in het zuidwesten van Engeland. De woningen staan aan één van de groene pleintjes of in een straatje met uitzicht over het water. Opnieuw is het woningaanbod heel divers. In de eerste fase zijn er drie woningtypen die onderling van elkaar verschillen door de uiteenlopende rijke details van de Tudorstijl.

Nieuw aanbod in TudorPark

De eerste fase van Somerset krijgt 89 eengezinswoningen in drie typen: zestig prachtige Eengezinswoningen, zes extra brede Parkwoningen en 23 zogeheten Crescentwoningen. Dat zijn woningen die in de vorm van een halve maan zijn gebouwd, zoals in Engeland vaak voorkomt. De woonoppervlaktes variëren van 123 tot 148 vierkante meter. Net als in de rest van TudorPark is bijna geen woning in deze nieuwe fase hetzelfde. De prijzen beginnen bij circa 395.000 euro (v.o.n.), inclusief luxe keuken en sanitair. De woningen staan op eigen grond.

TudorPark valt in de smaak

De architecten van TudorPark lieten zich inspireren door de Tudor-architectuur die zo kenmerkend is voor bijvoorbeeld een Engels plaatsje als Chester. Heren 5 architecten verwerkte op eigentijdse wijze elementen uit de bouwstijl. Wie nu in TudorPark rondloopt, ziet vakwerk, bijzonder metselwerk, schoorstenen, entreepoortjes, erkers en witaccenten. Zelfs de lantaarnpalen doen denken aan toen. Het bijzondere karakter en de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam vallen in de smaak, want de projecten die tot nu toe in verkoop zijn gebracht, waren snel uitverkocht. Inmiddels is een deel van TudorPark gebouwd en bewoond. Op de website tudorpark.nl is meer informatie te vinden en bij het Tudorhouse aan de Bennebroekerweg 609 kun je Tudorfietsen lenen om de sfeer in de wijk te proeven.

Start verkoop Somerset

Geïnteresseerden zijn op dinsdag 11 september van 16.00 tot 19.00 uur van harte welkom op het verkoop event in het Tudorhouse aan de Bennebroekerweg 609 in Hoofddorp. De ontwikkelaars, makelaars en financiële adviseurs zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Alle relevante verkoopdocumentatie is vanaf dat moment ook beschikbaar op de projectwebsite.

Meer informatie over Somerset is nu al te vinden op www.tudorpark.nl/somerset

Cookieinstellingen