Doorzomeren! Gevarieerd zomerprogramma in Duyckercafé

Foto: Duycker

Het Duyckercafé gaat ook dit jaar weer Doorzomeren! Van donderdag 5 juli tot en met zaterdag 28 juli is het Duyckercafé, tijdens openingstijden, steeds in een ander thema gehuld. De vertrouwde Jamsessie en de Vinyl Night maar ook een Gin & Tonic Night, een Sangria Party, de Hardrock Karaoke en de Blazin’ Beats avond. Je hoeft je in juli niet te vervelen. Duyckercafé biedt een volledig programma voor de zwoele zomeravonden en de openingstijden zijn speciaal voor Doorzomeren! verlengt.

Duyckercafé, het kleine broertje van Poppodium Duycker, is de plek waar nieuw, lokaal, talent gedurende het hele jaar een podium krijgt. De terugkerende Jamsessie en de Hard Rock Karaoke van afgelopen weekend zijn hier mooie voorbeelden van.

Voor Doorzomeren! nodigen de programmeurs van Duycker ook gevestigde namen en talenten uit. Op donderdag 12 juli staan, tijdens Cafe Live, de band De Waanzin en singer-songwriter Lorena op de planken. Verwacht heerlijke zomerse indie en folk. Zaterdag 14 juli luister je naar prachtige blues en fijnste gitaarsolo’s van Johnny Laporte, dé gitarist van Neerlands oudste bluesband; Barrelhouse. Voor deze avond nodigt hij de heren van Snietsel uit met hem mee te spelen. Tijdens Blazin Beats Doodles & Drinks op vrijdag 13 juli komen muziek en kunst samen. Kaligraferen, tekenen, schetsen, je eigen songs schrijven, alles kan. Laat je inspireren door de beats van DJ’s Scratch Idiots & Difined Purpose.

Het laatste weekend van Doorzomeren! wordt Game Night georganiseerd op vrijdag 27 juli. Op elke tafel een ander spel. Van nostalgische bordspellen tot het nieuwste van het nieuwste. En als klapper op de vuurpijl op zaterdag 28 juli de Voetjes van de Vloer. Tijdens deze 70’s and 80’s avond neemt Duyckercafé afscheid van de vloer die in augustus wordt vervangen. Dus de vloer hoeft niet gespaard te blijven!
Kom deze zomer naar Duyckercafé.

Doorzomeren! is gratis toegankelijk. Bekijk de gehele programmering op www.duycker.nl

Reacties

article
86992
Doorzomeren! Gevarieerd zomerprogramma in Duyckercafé
Het Duyckercafé gaat ook dit jaar weer Doorzomeren! Van donderdag 5 juli tot en met
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/hoofddorp/86992/doorzomeren-gevarieerd-zomerprogramma-duyckercafe/
2018-07-11T10:11:43+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2018/07/11100950/img5.jpg
doorzomeren, Duycker
Headlines, Hoofddorp