Jubilerende voetbalclub sv Hoofddorp trakteert ouderen op kerstdiner

Foto:

Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van S.V. Hoofddorp, biedt de vereniging voor een select gezelschap ouderen uit Hoofddorp, een feestelijk kerstdiner aan.

Woensdag 13 december toveren vrijwilligers van de club de kantine van S.V. Hoofddorp om tot een sfeervol restaurant. Samen met- en onder leiding van de professionele kok van Resto van Harte, bereiden zij vanaf het middaguur een fantastisch kerstdiner voor 90 ouderen uit Hoofddorp.

Binding

Naast enkele seniore leden van de club zijn ook kwetsbare inwoners uit Hoofddorp uitgenodigd.
Zij wonen soms al hun gehele leven in Hoofddorp en voelen daarom eenzelfde binding met de lokale gemeenschap als S.V. Hoofddorp. De gasten arriveren vanaf 16.30 en worden dan begroet met een welkomstdrankje om op informele wijze kennis te maken met elkaar en met de vrijwilligers. Het kerstdiner begint om 18.00 en duurt tot ca. 20.00 uur. Voor muzikale omlijsting in kerstsfeer is gezorgd.

Vrijwilligers

De 30 vrijwilligers die het kerstdiner bereiden komen uit alle geledingen van de club, waaronder bestuursleden, trainers, voetballers/sters, wedstrijdsecretarissen en vele andere clubleden, die geheel belangeloos hun medewerking verlenen en veelal een verlofdag opgenomen hebben bij hun werkgever. Zij treden voor de gasten ook op als tafeldame of -heer.

Sponsors en ondersteuning

Het kerstevenement van S.V. Hoofddorp wordt mede mogelijk gemaakt door de waardevolle bijdragen van haar lokale partners Haarlemmermeerverhuur, JUMBO Hofman, Leodoor Bloembinderij en Den Boer Business Travel Services. Daarnaast leveren de lokale afdelingen van het Rode Kruis en de Zonnebloem hun bijdrage.

'

Reacties

article
84282
Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van S.V. Hoofddorp, biedt de vereniging voor een select
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/hoofddorp/84282/jubilerende-voetbalclub-sv-hoofddorp-trakteert-ouderen-op-kerstdiner/
2017-12-05T10:28:29+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2017/12/05102717/svHoofddorp.jpg
90 jaar, kerstdiner, ouderen, Resto van Harte, sv Hoofddorp, vrijwilligers
Hoofddorp