Repair Café Zwanenburg-Halfweg zoekt klanten

Foto:

Repair Café Zwanenburg-Halfweg komt langzaam op gang. Mensen met een defect apparaat of kapotte kleding weten de vrijwilligers al beter te vinden.

Toch kunnen nog veel meer klanten terecht bij de aanwezige vrijwilligers. Dinsdag 14 november is het Repair Café weer open tussen 13.30 en 15.30 uur in De Hoek in De Olm.

Aan alle kanten beter

Repair Café Zwanenburg-Halfweg wil een bijdrage leveren aan duurzaamheid en aan ieder portemonnee. Door te voorkomen dat apparaten weggegooid moeten worden, wordt de afvalberg kleiner. Tegelijk helpt het mensen zo langer van hun apparaten of kleding te kunnen genieten. Oftewel: beter voor het milieu en beter voor je portemonnee. Gedacht kan worden aan cd-spelers en stofzuigers, spijkerbroeken en feestjurken, Senseo’s en andere koffiemachines, schemerlampen en kerstverlichting et cetera.

Vrijwillige bijdrage welkom

De reparaties zijn gratis. Wel wordt bezoekers een vrijwillige bijdrage gevraagd. Repair Cafés ontvangen geen subsidies, maar Centrum De Hoek faciliteert de ruimte. Van de vrijwillige bijdrage wordt bijvoorbeeld nieuw gereedschap gekocht. Het eerstvolgende Repair Café Zwanenburg-Halfweg is dinsdag 14 november vanaf 13.30 uur in De Hoek in De Olm. Tot ongeveer half vier nemen de vrijwilligers nieuwe reparaties aan. Om 16.00 uur stopt Repair Café Zwanenburg-Halfweg en gaat 12 december weer open. Cultureel Centrum De Hoek in De Olm is gevestigd Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

Repair Cafés elders in de polder

Er zijn ook Repair Cafés in Lisserbroek, Badhoevedorp, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Elke week is er ergens in de polder Repair Café. Meer over de Haarlemmermeerse Repair Cafés op http://facebook.com/repaircafehaarlemmermeer

Cookieinstellingen