Rattenplaag op agenda openbare vergadering Dorpsraad Zwanenburg

Woensdag 1 november vergadert het bestuur van de Dorpsraad om 8 uur in de Olm.

Op de agenda staan, naast de opzet van een algemene website voor Zwanenburg en Halfweg en de voortgang van het project Hart van Zwanenburg de rattenplaag en de ontwikkelingen rond het festivalterrein N1 in het Westelijke Havengebied. Recent werd duidelijk dat de provincie Noord-Holland zich tegen de plannen van Amsterdam voor dat terrein keert.

Plaag of overlast?

Volgens de gemeente is er geen rattenplaag, maar is er sprake van rattenoverlast. In de media wordt nog steeds vermeld dat de laatste klacht bij de gemeente van juli dateert, terwijl duidelijk is dat er recentelijk, met name door de aandacht in de media, veel meldingen zijn gemaakt. Gebiedsbeheer is gevraagd om tijdens de bestuursvergadering duidelijkheid te geven over de mogelijkheden van de bestrijding c.q. beheersing en uitleg te leggen welke partijen verantwoordelijk zijn. Op dit moment is het niet bekend of aan het verzoek gehoor wordt gegeven.

Reacties

article
83386
Woensdag 1 november vergadert het bestuur van de Dorpsraad om 8 uur in de Olm.
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/halfwegzwanenburg/83386/rattenplaag-op-agenda-openbare-vergadering-dorpsraad-zwanenburg/
2017-10-27T12:13:26+02:00
N1 festivalterrein, rattenoverlast, rattenplaag
Halfweg/Zwanenburg, Politiek