Grote namen feestweek Zwanenburg-Halfweg

Foto: Foto: feestweekzwanenburg

Ali B, Jeroen van der Boom en René Froger & The Frogettes zijn de grote namen op het podium tijdens de Feestweek van Zwanenburg-Halfweg. Dit jaar staan de feestelijkheden gepland van donderdag 8 juni tot en met zondag 11 juni.

Lokaal talent

Froger en The Frogettes staan zaterdag 10 juni op het podium in de feesttent op het terrein van wielervereniging HSC De Bataaf. Ook lokaal zangtalent treedt op tijdens de feestweek. Zwanenburger Armand Fuchs staat, net als Peter Beense en Wolter Kroes, zondagavond in de feesttent. Halfwegger Toon Labes treedt niet alleen op zondag op, maar ook tijdens The Voice of Haarlemmermeer 2.0 op donderdagavond. Ook andere talenten strijden dan om de winst.

Cowboy-sports

Het programma voorziet naast optredens in vertrouwde feestweekelementen als de seniorenmiddag, op de donderdag, en de zondagse sportdag. Het thema van de sportdag is dit jaar ’Wild West Sunday’. Dat uit zich in onderdelen als lasso werpen en de cowboy-run. De scholendag is uit het programma geschrapt. De organisatie vindt de verantwoordelijkheid voor zo’n elfhonderd kinderen die sporten te groot. De zaterdag is nu omgedoopt in ’De grootse dag van de jeugd’, waarbij de jeugd allerlei spelletjes en sporten kan doen.

Het complete programma staat op http://www.feestweekzwanenburg.nl

'

Reacties

article
80046
Ali B, Jeroen van der Boom en René Froger & The Frogettes zijn de grote
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/halfwegzwanenburg/80046/grote-namen-feestweek-zwanenburg-halfweg/
2017-06-03T10:43:16+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2017/06/03104212/feestweek-zwb-e1496479343103.jpg
Ali B., feestweek Zwanenburg, Frogettes, Halfweg, Jeroen van den Boom, Rene Froger
Halfweg/Zwanenburg, Uitgaan