The Style Outlets moest na 19 dagen al dicht; datum heropening nog onduidelijk

Foto: Wim Meijer Fotografie

Even leek er licht aan het eind van de tunnel, en dat was de vorige week ‘gelekte’ datum van 21 april. Het leek erop dat na 5 maanden The Style Outlets in Halfweg de deuren weer voorzichtig zou kunnen openen. Maar zoals gisteren bleek: die datum is weer doorgeschoven naar op z’n vroegst 28 april.

(bron: NH Nieuws)

Vorig jaar opende The Style Outlets op 26 november, waarmee de vierde grote kledingoutlet van Nederland een feit was. Echter: na 19 dagen konden de deuren alweer worden gesloten als gevolg van de nieuwe lockdown, die nog altijd voortduurt.

De hoop is nu dus gevestigd op 28 april als nieuwe datum, maar dan moeten de coronacijfers dat wel toelaten, en dat is bijzonder onzeker. Toch heeft centermanager van de Style Outlets, Marcel Herben, vertrouwen in een goede heropening binnen afzienbare tijd.

“Op 26 november mochten we de deuren openen en na 19 dagen waren we weer dicht. Een hele vervelende situatie. Maar ik ben wel positief. Die eerste dagen waren we wel succesvol.” Toen in november het shoppen weer beperkt toegestaan was, mochten er 2.000 bezoekers tegelijkertijd binnen zijn. “Maar dat is met restricties, zonder kunnen er makkelijk 4.000 of 5.000 man in”, aldus Marcel Herben tijdens een uitgebreid interview met mediapartner NH Nieuws.Klik HIER voor het complete interview van mediapartner NH Nieuws met Marcel Herben.

Cookieinstellingen