Fotowedstrijd voor laatste editie gemeentegids

Begin 2018 verschijnt de nieuwe en tevens laatste gemeentegids van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Dat wordt natuurlijk een collectors-item.

Voor de gemeentegids 2018 organiseert de gemeente een prijsvraag. Wie maakt de mooiste foto van de gemeente? Het onderwerp kan van alles zijn: een monument, een festiviteit, natuur, er is voldoende inspiratie.

Jury

Uit alle inzendingen kiest een jury, bestaande uit burgemeester Pieter Heiliegers, fotograaf Henk van Ommeren en communicatieadviseur Marijke de Ruiter, de allermooiste foto. Die prijkt op de voorkant van onze laatste gemeentegids. Uit de overige inzendingen wordt een selectie van foto’s gemaakt die in de gids geplaatst worden. Voor de winnaar is er uiteraard een leuke prijs.

Vereisten

Het formaat van de foto’s moet minimaal 1,5 mb zijn. Bij inzending in elk geval naam vermelden, het onderwerp van de foto en waar deze is gemaakt en het e-mailadres van de inzender. De foto’s mogen in kleur zijn of in zwart-wit. Uiterste inzenddatum: 15 november 2017. Foto’s kunnen worden gestuurd naar: [email protected]

Spelregels

Ingezonden foto’s worden eigendom van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. De ingezonden foto’s moeten vrij van rechten zijn. De gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude heeft het recht de foto’s ook voor andere doeleinden te gebruiken, zoals bijvoorbeeld plaatsing op de website, Facebook en Twitter of een flyer. De uitslag van de jury is bindend.

'

Reacties

article
82854
Begin 2018 verschijnt de nieuwe en tevens laatste gemeentegids van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude.
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/haarlemmerliedespaarnwoude/82854/fotowedstrijd-laatste-editie-gemeentegids/
2017-10-01T20:44:16+02:00
fotowedstrijd, gemeentegids, Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Politiek