Duycker: open podium voor Haarlemmermeer en omgeving

Foto: Duycker

HOOFDDORP – Dat de gemeente Haarlemmermeer barst van de muzikaliteit weten ze bij Poppodium Duycker maar al te goed. Op 14 september is het weer tijd voor een nieuwe editie van Project Cover XXL. Zoals de naam al doet vermoeden wordt deze avond ingevuld met covers van bekende artiesten. Lokale cover bands hebben zich in de afgelopen maanden aangemeld.

Lokaal talent krijgt regelmatig een podium tijdens programma’s van Podium Duycker. Ze brengen hun muziek ten gehore in één van de vijf oefenstudio’s of schrijven zich in voor educatieve projecten of evenementen als Local Sounds of Schoolslag. De Jamsessies of open-mic avonden in het Duyckercafé zijn ook populair onder lokale muzikanten. Project Cover XXL past goed in dit rijtje thuis en sinds deze week is de volledige line-up, van maar liefst 8, coverbands bekend.

Op 14 september treden op in Duycker: Vanishing Twins, Q and Friends, Zooitje ongeregeld, Out Of The Blue, Papi, Nicky Groen, JABB en het trio Larissa, Isis en Koen. Bezoekers kunnen bekende nummers verwachten van bijvoorbeeld Ed Sheeran, James Bay en Adele. Ook Robbie Williams, Jamiroquai, Oasis en Kaiser Chiefs komen voorbij. De bands vinden dat The Beatles, Queen en Elton John niet kunnen ontbreken. Wat hebben deze bands met elkaar gemeen?

Precies Groot Brittannië! Kaarten voor Project Cover XXL goes UK zijn aan de kassa en via de website verkrijgbaar tot dat het concert begint.

OPEN: 20:00 uur | AANV: 20:30 | VVK: € 6,- | www.duycker.nl

'

Reacties

article
87106
Duycker: open podium voor Haarlemmermeer en omgeving
HOOFDDORP – Dat de gemeente Haarlemmermeer barst van de muzikaliteit weten ze bij Poppodium Duycker
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/evenement/87106/duycker-open-podium-haarlemmermeer-en-omgeving/
2018-08-28T08:43:21+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2018/08/28084233/img8.jpg
Duycker, Haarlemmermeer, open podium
Evenement, Headlines, Hoofddorp, Uitgaan