The sound of silence of winkelcentrum Cruquius-zuid

woonboulevard Cruquius
woonboulevard Cruquius
Foto: Charles Duijff

Met afbeeldingen van een zonnige zondag in Cruquius-zuid, zoals op de 31e  januari 2021 kan je niet openen met de Simon & Garfunkel-tekst ‘Hallo darkness my old friend’….

Met de volgende regel uit die tekst: ‘I’ ve come to talk with you again’ ook al niet, want er was in winkelcentrum Cruquius-zuid niemand om mee te praten.

Uitgestorven…..Zelfs voor de mediaredactie van Nieuws.nl bestond er geen open ‘Media Markt’ en nieuwe opnamen voor het programma ‘Help mijn man is klusser?” Vergeet het maar Praxis en Gamma waren hermetisch afgesloten…Mijn corona-visioen voor deze verder vriendelijke zondag: ‘And the vision that was planted in mij brain.. Still remains…. Within te sound of silence…’ Het bleek dus te kloppen het visioen dat ik eerder had….’In het geluid van stilte…..’

Best een bijzondere gewaarwording op deze anders zo drukke koopzondag-locatie… Dat wil ik even met u delen…Parkeerplek zat…dát dan weer wel….. Nog even doorgereden naar den Haag…net als op onderstaande foto ook op het Buitenhof dáár geen tuinmeubelen en geen huldiging van een Keukenkampioen…we zullen het voorlopig nog met The Sound Of Silence moeten doen…. (klik op de foto voor uitvergroten)

 

Cookieinstellingen