Bouw woningen tweede deel Quatrebras van start

Foto: BAM Wonen

BADHOEVEDORP – BAM Wonen start half maart met de bouw van 52 woningen van ontwikkelaar AM in het tweede deel van Quatrebras. Vanaf vandaag, maandag 15 maart, gaat de aannemer heien. Dit duurt ongeveer 20 tot 25 werkdagen en zorgt voor geluid en trillingen. Omwonenden kunnen hier last van hebben.

De aannemer werkt van 07:00 uur tot 15:45 uur. In de avonden en weekenden zal meestal niet gewerkt worden. Voor de veiligheid is het bouwterrein afgesloten en verboden voor onbevoegden.

Woningen en appartementen in Quatrebras
In het tweede deel van Quatrebras komen ongeveer 200 woningen. De verkoop van de laatste woningen en appartementen in het tweede deel begint in het voorjaar van 2021. De ongeveer 150 woningen in het derde en laatste deel van Quatrebras gaan begin 2022 in de verkoop. Meer informatie vindt u op de website van de ontwikkelaar AM  QuatrebrasBadhoevedorp.nl.

Heeft u vragen of opmerkingen over werkzaamheden?
Voor vragen over de bouw van de woningen neemt u contact op met uitvoerder Niek Schep op telefoonnummer 020-569 46 94.

Voor vragen over werkzaamheden in de openbare ruimte neemt u contact op met Paul Dirks of Marianne Filius van gemeente Haarlemmermeer via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een  e-mail sturen naar [email protected]. Zet in het onderwerp dan ‘werkzaamheden Quatrebras’.

Cookieinstellingen