Wandelbos vanaf 24 juli dicht

Plankaart aanleg nieuw groen park Quatrebras
Foto:

Het wandelbos in Badhoevedorp gaat op de schop en het duurt wel even voordat het nieuw aan te leggen park er aantrekkelijk uitziet.

Vanaf 24 juli wordt er volop gewerkt in het wandelbos. In verband met de veiligheid is gedurende de werkzaamheden het wandelbos afgesloten. De werkzaamheden die uitgevoerd worden zijn ingrijpend: het gaat om het kappen van bomen en de aanleg de waterpartij. Deze waterpartij is onderdeel van het toekomstige Lint. Eind dit jaar wordt begonnen met de verdere aanleg van het park. Direct omwonenden ontvangen een brief met informatie over de werkzaamheden.

Alternatieve uitlaatplek honden

Vanuit de wens van bewoners om zo snel mogelijk het groen te compenseren, is besloten om een jaar eerder dan gepland te starten met de aanleg van het nieuwe park. Daardoor wordt nu niet alleen het deel bij de Sporthoeve deze winter aangelegd (mits het weer niet tegenzit), maar ook de westkant van het park, tot de buitenrand van de woonvelden. Er worden veel werkzaamheden in één keer gedaan. Tijdens de werkzaamheden is het niet veilig om mensen en honden in het gebied toe te laten en is het park niet toegankelijk. Deze periode probeert de gemeente zo kort mogelijk te houden. Gedurende de afsluiting is er een alternatieve uitlaatplek voor de honden beschikbaar op het openbare deel van het ANWB-terrein. Als alles volgens planning verloopt, kunnen gebruikers zelfs al voor de kerst weer een rondje om de vijver lopen. (Bron: gemeente Haarlemmermeer)

'

Reacties

article
81206
Het wandelbos in Badhoevedorp gaat op de schop en het duurt wel even voordat het
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/badhoevedorp/81206/wandelbos-vanaf-24-juli-dicht/
2017-07-21T16:40:50+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2017/07/21163927/1_maal_a1_foam_plankaart_quatrebras_aanleg_groen_uitsnede.jpg
wandelbos
Badhoevedorp