Nog tot 17 juli stemmen op ontwerpen symbool het Lint gestart

Foto:

Leerlingen van de groepen 7/8 van de Dr. Plesmanschool en de Burgemeester Amersfoordtschool hebben de afgelopen weken een symbool bedacht voor het Lint.

Stefan, Quintin, Ruïz, Nick, Thimon, Pepijn, Emily, Kenza, Alexandra, Shady, Jimmy, Ali, Ivo, Mette, Roxanne, Nina, Alexandra, Tom, Bor, Ryan en Ruben zijn met hun ontwerpen doorgedrongen tot de halve finale. Het Lint wordt een nieuwe, recreatieve langzaamverkeerroute die op de plek komt van de oude A9.

Historie

De jonge ontwerpers zijn in de historie gedoken. Ze verwijzen in hun ontwerpen naar de Kromme Tocht, de A9, maar ook naar wat de toekomst brengt: meer groen, water en recreatiemogelijkheden. De leerlingen hebben hun ontwerpen toegelicht en een onafhankelijk kwaliteitsteam heeft daaruit weer de twee beste en meest geschikte ontwerpen geselecteerd.

Stemmen vanaf 11 juli

Vanaf 11 juli is het de beurt aan ‘het dorp’ om te stemmen op één van deze twee ontwerpen. Er kan gestemd worden op Facebook en Twitter. Stemmen kan tot maandag 17 juli 17:00 uur. Het uiteindelijke symbool zal worden gebaseerd op het winnende idee. Dit symbool komt op meerdere plaatsen terug in het Lint.

Het duurt nog wel even voordat het winnende symbool ook daadwerkelijk overal in Badhoevedorp in het Lint te bewonderen is. Het Lint – mét het nieuwe symbool – zal in de komende jaren per deelproject van de gebiedsontwikkeling aangelegd worden. De aanleg van het Lint start bij de nieuwe wijk Quatrebras.

'

Reacties

article
80972
Leerlingen van de groepen 7/8 van de Dr. Plesmanschool en de Burgemeester Amersfoordtschool hebben de
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/badhoevedorp/80972/nog-tot-17-juli-stemmen-op-ontwerpen-symbool-lint-gestart/
2017-07-12T09:33:40+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2017/07/12093202/unnamed.jpg
Het Lint
Badhoevedorp