Afscheid van snelweg met NOWAY A9 festival

Foto:

Begin april gaat het oude deel van de A9 door Badhoevedorp dicht. Om deze mijlpaal te vieren, wordt er op zaterdag 3 juni een uniek festival georganiseerd: NOWAY A9 Festival.

Het festival wordt een feest voor jong én oud en is een mooi moment voor Badhoevedorpers om afscheid te nemen van de oude snelweg. Er komen diverse optredens en bij verschillende foodtrucks kun je terecht voor een smakelijke hap en een lekker drankje.

Vol programma

Het programma begint rond 12.00 uur en zal ’s avonds rond 21.00 uur weer afgelopen zijn. Verschillende dansscholen, sportclubs en hobbyclubs krijgen de gelegenheid om een activiteit te organiseren. Er is ook een kidsplace met springkussens en activiteiten voor kleinere kinderen. Voor de wat oudere kids is er een Fun Place met boardingvoetbal en een DJ-workshop.

Twee podia

Op de twee grote podia staan meer dan 20 verschillende optredens gepland. Onder meer de bands Ebon, Fort 55, Ramble On, Cruise Control en The Fellas staan in de line-up. De DJ’s Benfield en ALXNDR zullen meerdere shows verzorgen.

Maar daarmee houdt het nog niet op. We hebben verschillende bekende zangers Daarnaast staan optredens gepland van onder anderen Chelsea Hegener (finalist junior song festival en bekend van de Voice Kids), Dion Cuiper (Voice of Holland), Berget Lewis en Big Black & Beautiful.

Verder geven Circus Acrobatico en Dansschool Ponne een wervelende show op het festival terrein. Wie zelf wil schitteren, mag deelnemen aan een doorlopende Karaoke show op een van de podia. Uiteraard kan er rond de optredens genoeg gegeten en gedronken worden. In de buurt van de podia staan Foodtrucks en er zijn verspreid 3 bars.

Opbrengst voor bomen

Van het geld dat overblijft na de organisatie van het festival, worden bomen gekocht en geplant in Badhoevedorp. De organisatie is nog op zoek naar sponsoren en heeft daar een sponsorprogramma voor opgezet.

 

Meer informatie op nowayfestival.nl en de Facebookpagina NOWAY A9 Festival.

'

Reacties

article
79835
Begin april gaat het oude deel van de A9 door Badhoevedorp dicht. Om deze mijlpaal
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/badhoevedorp/79835/afscheid-snelweg-noway-a9-festival/
2017-05-26T11:32:56+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2017/05/26113224/A9-Noway-e1495791517329.jpg
Badhoevedorp, Headlines, Uitgaan