Wethouder Horn bij dorpsraad Badhoevedorp

Foto:

De bijeenkomst staat dit keer in het teken van de lancering van het digitale dorpsplein Hallo Badhoevedorp. Ook het eerste exemplaar van de nieuwe editie van de Dorpsgids Badhoevedorp-Boesingheliede-Lijnden-Nieuwe Meer met de foto-prijsvraag wordt aan wethouder Horn uitgereikt.

Digitale dorpsplein Hallo Badhoevedorp

De Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp heeft Hallo Badhoevedorp opgezet. Dit is een online ontmoetingsplek van en voor de bewoners van Badhoevedorp, Lijnden en Nieuwe Meer. Doel is de leefbaarheid in de dorpen te verbeteren en de bewoners met elkaar in contact te brengen.

Informatie deling

Hallo Badhoevedorp kan op verschillende manieren worden gebruikt: iedereen kan zelf zijn bericht, wens of activiteit op de site zetten. Ook staat op Hallo Badhoevedorp een activiteitenkalender, waarin per dag te zien is wat in de dorpen gebeurt. Aanmelden voor Hallo Badhoevedorp is eenvoudig en wijst zich vanzelf op:   https:/www.hallobadhoevedorp.nl

Op deze avond zullen verder de actuele thema’s die spelen in het dorp besproken worden, zoals: de Bussen, Groen Wandelnetwerk en Participatie Centrum.

Cookieinstellingen