112

Politie beëindigt illegaal feest onder spoorviaduct in Hoofddorp

Foto: Politie

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw een illegaal feest beëindigd. Het feest, dat ongeveer een uur duurde voordat de politie arriveerde, werd gehouden onder een spoorviaduct aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp.

Onder het spoorviaduct was een groep van ongeveer 150 jongeren samengekomen van tussen de 18 en 22 jaar. Daarbij hadden ze een aantal wagens rondrijden als De politie had wel enige moeite om de jongeren te benaderen. De plek bleek moeilijk te isoleren door de samenwerkende team van politie, marechaussee en handhavers. Daarbij reden er ook een aantal personen rond die de groep waarschuwden toen de politie arriveerde, waarna iedereen er vandoor ging. Het lukte de politie wel een aantal personen te bekeuren.

De afgelopen tijd is het regelmatig raak in Haarlemmermeer. Zo maakte de politie twee weken geleden een eind aan een feest met 24 bezoekers in Vijfhuizen. En vorig weekend viel de politie een loods in Lijnden binnen, waar op dat moment 66 mensen aanwezig waren voor de opnames van een clip van zangeres Famke Louise. Alle aanwezigen kregen een boete.

Cookieinstellingen