112

Aanrijdingen in beide richtingen op A4

Op de A4 bij Nieuw-Vennep zijn zaterdag 12 november aan het begin van de middag twee ongevallen gebeurd. Op de afrit naar de N207 is een auto uit de bocht gevlogen, de auto is op zijn dak tot stilstand gekomen. Voor dit ongeval was zowel de brandweer als de traumahelikopter opgeroepen.

De bestuurder raakte hierbij gewond en is na de nodige zorg in de ambulance, moet spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Dubbele inzet

De gealarmeerde traumahelikopter landde op de A4 links omdat daar ook een ongeval was gebeurd, terwijl hij opgeroepen was voor het ongeval op de A4 rechts, gelukkig was de hulp van het Mobiel Medisch Team achteraf niet nodig. Op de A4 links in de richting van Schiphol, kwamen drie voertuigen met elkaar in botsing. Gelukkig raakte hierbij niemand gewond, wel zijn enkele inzittende gecontroleerd door het ambulance personeel. Door het ongeval waren op de hoofdrijbaan drie rijstroken afgesloten en op de oprit naar de A4 was één rijstrook dicht.

Gladheid

Alle voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd. Het lijkt erop dat beide ongevallen te wijten zijn aan een flinke hagelbui waardoor de weg glad werd. Vier automobilisten zijn bekeurd voor het negeren van een rood kruis. (Bron: 112Meerlanden)

'

Reacties

article
83765
Op de A4 bij Nieuw-Vennep zijn zaterdag 12 november aan het begin van de middag
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/112/83765/aanrijdingen-richtingen-op-a4/
2017-11-12T15:06:35+02:00
A4, traumaheli
112